• Hugo Boss

  Hugo BOSS is er zowel voor mannen als voor vrouwen. Naast hippe sweaters en jassen, zijn ook jeansbroeken een focus van dit merk. Met een eigen maatgids speciaal voor jeans, heb je zeker de geknipte jeans mee naar huis. Voor mannen is er zowel de sportieve collectie van Boss Green als de klassieke van Boss Orange. Voor elk wat wils dus! Vrouwen kunnen voor klassevolle stukken ook terecht bij de Orange-collectie.

 • The History & Philosophy Of
  Hugo Boss

  The History & Philosophy Of
  Hugo Boss

  History

  De casualcollectie van Hugo Boss Orange brengt een easy-going boodschap over. De collectie oogt heel relax en spreekt mannen en vrouwen aan die hun individualiteit en spontaniteit willen weergeven met hun kleren. Hugo Boss Orange zorgt voor de perfect eenvoudige, maar ook moderne look.

  Boss Green brengt een verzameling van moderne, sportieve kledij. Deze kwaliteitsvolle en functionele collectie mengt fashion van de bovenste plank samen met alle troeven om de beste sportieve prestaties neer te zetten. Boss Green laat je er dus mooi uitzien op een sportieve manier.

  Philosophy

  Hugo Boss is een merk met internationale uitstraling. Het bedrijf gaat volop voor kwaliteit. De kledij straalt klasse en luxe uit, is authentiek maar tegelijkertijd eigentijds.