Reservatie look

Wanneer u de look reserveert die op het moment van de reservatie op de website van Concept Fashion weergegeven staat, heeft u de mogelijkheid om zonder aankoopverplichting de look te gaan passen in het door u gekozen Concept Fashion filiaal op het door u gekozen tijdstip op de door u gekozen dag.

Door het wisselende aanbod en de veranderende voorraad is er geen garantie dat alle kledingstukken van de gereserveerde look verkrijgbaar zijn in de gewenste maat. In dat geval zullen er alternatieven worden voorgesteld. Uiteraard staat het u vrij ook andere kledingstukken uit de winkel te passen.

Persoonlijk advies staat in deze beleving centraal. Het Concept Fashion personeel is op de hoogte van uw komst en heeft op voorhand een medewerker aangeduid die u zal bijstaan tijdens uw bezoek aan de Concept Fashion Store.


Bevestiging reservatie

Nadat u op de website de look gereserveerd hebt, wordt er een bevestigingse-mail naar het door u opgegeven e-mailadres verzonden. De winkel waar u de look reserveerde, wordt eveneens op de hoogte gesteld van uw komst.


Wijziging of annulering

Indien u uw reservatie wenst aan te passen of te annuleren, kan u telefonisch contact opnemen met de Concept Fashion Store waar u gereserveerd hebt. Het telefoonnummer vindt u op de store-pagina op de website van Concept Fashion of in de bevestigingse-mail die u kort na uw reservatie ontvangen hebt.


Gebruik gegevens

Wanneer u zich inschrijft, verschaft u ons een aantal persoonlijke gegevens. De persoonlijke gegevens die u op deze pagina achterlaat, worden enkel gebuikt in het kader van uw reservatie voor ‘Book the Look’, worden niet doorgegeven aan derden en blijven altijd in het bezit van Concept Fashion Store. Uw gegevens zijn binnen Concept Fashion Store enkel toegankelijk voor een beperkt aantal mensen die zich specifiek met deze materie bezighouden.